Bioderma Sensibio H20 Micellaire Opl Gev.huid500ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Verwijdert op milde wijze make-up en reinigt het gezicht en de ogen grondig. Het verwijdert zelfs hardnekkige make-up resten. Dankzij het Rosactiv-patent helpt het de huidverwijding en de verzwakking van de haarvaten in de huid tegen te gaan, die de belangrijkste oorzaken zijn van de roodheid van de huid.

Gebruik

WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Samenstelling

s Morgens en/of 's avonds – 7 dagen/7Bevochtig een watje met Sensibio H2O. Ga zachtjes met het watje over uw gezicht en uw ogen om ze te reinigen en/of make-up te verwijderen. Herhaal dit tot het watje proper achterblijft. Dep uw gezicht droog met een propere katoenen handdoek.

Indicatie

Gevoelige tot intolerante huid

Details
CNK2378503
FabrikantenNaos
MerkenBioderma
Breedte73 mm
Lengte173 mm
Diepte73 mm